Luitje voorjaar/ zomer 2007 - De nieuwe collectie!

Dit seizoen heeft Luitje gekozen voor veel roze en rood tinten, gecombineerd met zand, wit en jeansblauw. Romantisch en vrolijk; hand in hand.

Contrasterende stiksels, randjes, kantjes en a-symetrische belijning! Dit is een greep uit de nieuwe vrolijke collectie.
Rood witte streepjes, fris en vrolijk, met veel details in de ontwerpen.
Het linnen is washed, dus soepel en zacht! Sierlijke belijningen, mooie ophaaltjes en kantjes.
En een supernieuwe uitgevonden makkelijke voorsluiting: De dubbele knoopsluiting, speciaal superhandig over de gipsbroek!

Nog een nieuwigheidje; veel ontwerpen hebben een ringetje aan een multi gekleurd elastiekje: Zo fijn voor je kleintje om het favoriete speeltje bij zich te hebben, zonder dat het voordurend op de grond valt! Limited edition: Een klokkend patchwork jasje, met zachte tricot gevoerd: De onderkant is lekker wijd, zodat het ruim over iedere spreider valt. Met de grappige puntcapuchon is het een vrolijke jas. Goed te combineren met alle modellen van Luitje dit voorjaar. Wees er snel bij, de stof is zo speciaal, dus de voorraad vliegt weg!

Op de website kom je een aantal setjes tegen. Dit zijn voorbeeldjes hoe je makkelijk alles met elkaar kan combineren. Weet je het even niet meer? Bestel gewoon een setje dan heb je gelijk iets geweldigs leuks te pakken! En natuurlijk ontbreekt de soepele jeans niet met 2 nieuwe modellen; Glow in the dark stiksels, batches, zakken en flappen: Stoer en vrolijk met een borduurtje. Compleet met jas!

Ook dit seizoen hoef je niet meer aan te modderen met de garderobe van je kindje in spreidbroek; keuze genoeg!