Je kindje zit of gaat vanwege heupdysplasie in een spreidbroek, deze kan zelfs van gips zijn. Uit persoonlijke ervaring weet ik dat je tegen heel veel dingen aanloopt die anders moeten. Je moet ineens heel creatief en inventief worden in de dagelijkse dingen. Kleding is niet of weinig te vinden voor je kind. Vanuit mijn beroep als modedesigner ben ik gaan werken aan een hippe collectie kleding, aangepast voor kinderen in een spreidmiddel. Mijn dochter is mijn muze, vandaar de naam luitje

Bij deze collectie is de pasvorm erg belangrijk en daar is dan ook veel aandacht
aan besteed. Verder zijn het stuk voor stuk bijzondere ontwerpen en is er gebruik gemaakt van speciale stoffen. Het is natuurlijk geweldig als je kind er leuk uit kan zien in een spreidbroek! Er wordt een totaalbeeld aangeboden zodat je je kindje van top tot teen kan aankleden!
Er wordt in de collectie luitje gebruik gemaakt van soepele, natuurlijke materialen. De stoffen hebben iets bijzonders. Gelet wordt op comfort en luchtigheid. De ontwerpen zijn tijdloos met bijzondere details en belijningen. luitje is gebaseerd op liefde voor het ontwerpvak en kinderen.