Luitje Herfst/winter 2007 - De nieuwe collectie!

Dit seizoen heeft Luitje gekozen voor veel turquoise gecombineerd met bruin, pink en grijs! Het ‘saaie’ grijs wordt opgevrolijkt door oud roze details.

De stoffen zijn zacht en soepel, en van niet te zware kwaliteiten. Er zijn weer mooie geborduurde stoffen en randjes
De jeans is van een soepele enzym washed kwaliteit, en mooi diep blauw van kleur. Met de leuke contrasten zijn het hippe modelletjes geworden.

Nieuw: voortaan krijgen de modellen voor gipsbroeken een extra drukkersluiting in het kruis, waardoor de broekjes echt makkelijker zijn aan te trekken, zonder halsbrekende toeren uit te hoeven halen.

Nog een nieuwigheidje; een aantal ontwerpen hebben een ringetje aan een bandje: Zo fijn voor je kleintje om het favoriete speeltje bij zich te hebben, zonder dat het voordurend op de grond valt!

Special edition: Dit seizoen hebben we weer een special bedacht; een super warm wijd klokkend jasje met puntcapuchon, dat makkelijk over iedere speider valt. Het is gemaakt van waterafstotende donkerbruine katoen, met turquoise geborduurde sterretjes. De warme voering is van bijkleurende fleece. Enig om te combineren met bv. de met bloemen geborduurde jeans!

Ook dit seizoen is er dus weer een complete collectie ontstaan, waaruit je lekker kan kiezen!
Je hoeft niet meer aan te modderen met de garderobe van je kindje in spreidbroek; keuze genoeg!